More Website Templates @ TemplateMonster.com - September08, 2014!
Zamensterk Werkt
Afbeelding 1

Actief zijn geeft energie.

Actief zijn maakt mij op alle fronten actief, dus een gelukkiger mens.

Zamensterk Werkt is meer dan een werkbedrijf. Wij stellen ons als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen, zodat deze naar eigen vermogen kunnen participeren in de maatschappij. Volwaardig burgerschap, maatschappelijke integratie en onafhankelijkheid van uitkering zijn hierbij essentiële uitgangspunten.

Wij geloven niet in het onderscheiden van doelgroepen. Ieder mens is uniek en heeft recht op zijn/haar eigen ontplooiing, ontwikkeling en het ontdekken van eigen talenten en vaardigheden. Wij bieden mensen perspectief op ontwikkeling en het hervinden van plezier bij het terugpakken van de eigen regie, waarbij hard werken en een “no nonsense” aanpak centraal staat.Kandidaten kunnen direct starten binnen het werkbedrijf van Zamensterk. Tijdens hun leer- en ervaringsproces wordt de gehele bedrijfsvoering hiervoor ter beschikking gesteld. Leerplekken binnen de productie als orderpicker, verpakker maar ook bijvoorbeeld binnen de logistiek, schoonmaak en administratie. Op deze wijze kunnen zij deelnemen aan het werkproces, ontdekken wat als pleziervol wordt ervaren en waar hun talenten het best tot hun recht kunnen komen.

Afbeelding 1 Afbeelding 1 Afbeelding 1

Wij bieden altijd:

Reguliere setting (no nonsens, nuchterheid, hard werken, laagdrempelig, platte organisatie). De arbeidsprojecten zijn in een reguliere werkomgeving georganiseerd, waarbij kandidaten direct na aanmelding kunnen starten binnen het werkbedrijf.

Diversiteit van doelgroepen, iedereen die wil mee doen is welkom, kandidaten trekken zich aan elkaar op en leren van elkaar.

Een plezierige werkomgeving waarbij ieder kan zijn wie hij/zij is, er veel gelachen wordt en kandidaten elkaar motiveren.

Breed netwerk van werkgevers waar kandidaten zich binnen andere functies kunnen ontwikkelen en of geplaatst kunnen worden op betaald werk.

Begeleiding gericht op eigen kracht, ontwikkeling en talenten.

Goed om te weten

 • Veelzijdige werkervaringsplekken
 • Groot netwerk van werkgevers
 • Professionele begeleiding en goede werksfeer
 • Werken naar vermogen
 • Gericht op ontwikkeling en verdienen van eigen inkomen
 • Oog en waardering voor inzet
 • Onze koffie is best oke
 • Contact

  Voor meer informatie of een afspraak over uw ontwikkeling, weer aan het werk of arbeidsmatige dagbesteding, neemt u contact met ons op.
  Contact ons!

  Deel uw ervaringen met ons

  Bij Zamensterk Werkt staat kwaliteit van zorg voorop. Dat betekent dat we graag van u terug horen hoe u onze diensten en zorg ervaart of wanneer u vragen heeft. Aandacht voor uw klachten, complimenten, suggesties en vragen stellen is voor ons vanzelfsprekend. U kunt uw ervaringen op de volgende manieren met ons delen:

 • Bespreken met uw begeleider.
 • Stuur uw reactie, middels onze contactformulieren

 • Of uw reactie per post naar:
  Informatieservice Zamensterk
  Zegwaardseweg 106 c
  2728 PB Zoetermeer

  Get in Touch